2009. október 4., vasárnap

na most aztán :-)...

... van miről írni, hol is kezdjem...

I. pénteken és ma lehetőségem volt 1 tükör reflexes géppel jó érzés volt és egész képek születtek :-) meg is lehet őket nézni több helyen és persze kommentelni is ér :-) például itt vagy itt és itt :-)

II. Ma láttam a Hasonmások c. filmet eredit címén a Surrogates-t. Bruce Willis játsza főszerepet, de több ponton is szakít a hagyományaival de ezekből csak 2: 1. nem lő szét mindent és kb mindenkit, 2. nem dohányzik. Egy szál azért maradt a továbbikaban is ő a hős rendőr.

A történet mint megtudtam adaptáció még hozzá képregény a címe azonos a filmével és 2005-2006ban jelent meg.

A story szerint 2054et írunk és szépen lassan a műlábaktól eljuttunk odáig, hogy az ember már ki sem lép az utcára helyette csak a "hasonmása" egy általa irányított robot csinál mindent gyakorlatilag csak nem eszik és nem szexel (bár ez nem derült ki a filmből) a robik irányitása egy neutron székből történik ahonan az ember kb mintha egy sims jellegű világban lenne irányíthatja a hasonmását. Persze itt is vannak olyanok akik lázadnak és ebből lesz is mindeféle bonyodalom, de a történetről kb ennyit is akit érdekel menjen el és nézze meg. Szerintem megéri :-)

Nincsenek megjegyzések: